Kurumsal

Hakkımızda

7 senedir faaliyet gösteren firmamız 2013 yılından 2015 yılına kadar İstanbul reklam şirketlerinden biri olan Can Medya’nın, yerel yönetimler, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirmiş olduğu reklam çalışmaları için iş geliştirme ve danışmanlık hizmeti vermiştir.
2015 yılından itibaren ise İzmir ve İstanbul’da faaliyet gösteren üretim ve satış firmalarının yönetim danışmanlığını yapmaya başlamıştır.
2015 -2016 yılları arasında hizmet ve imalat sektörlerinde TSE belgesi almak için girişimde bulunulmuştur. 2016 yılında TSE belgesi alan firmamız faaliyetlerine devam etmektedir.
2017 yılından itibaren akredite edilen bir firma olarak, bünyemizde girişimcilik eğitimleri de verilmeye başlanmıştır.
Kurulduğumuz günden bugüne, 400’ü aşkın firmanın ticari hayata atılmasını sağladık, Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve Tarım Bakanlığı fonlamasını gerçekleştirdik. Aynı zamanda daha önceden kurulmuş 100’den fazla şirketin iş süreçlerinin yönetilmesi, fonlamaları, SWOT analizlerinin yapılması, mali ve bütçe yönünden disipline edilmesi, belgelendirilmesi ve benzer konularda destek verilmesini de sağladık.

İlhan Başar Yönetim Danışmanlığı olarak aynı zamanda çevreye, gençlere, girişimcilere ve kadınlara yönelik sosyal projelerde yer alarak katkı sağlamaktayız.

VİZYONUMUZ

Sektöründe öncü, kurumsal ve sürdürülebilir iş modelleri yaratarak, yenilikçi çözümlerle müşterilerimizin ihtiyacını karşılayan ulusal bir şirket olmaktır.

MİSYONUMUZ

Şahıs ve şirketlerin ekonomiye ve kendi gelişimlerine katkı sağlamaları için özgün çözümler,bilgi, beceri , yöntem ve tecrübelerimizle yol göstermektir.